Boeg app karaoke

boeg app karaoke

Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Luchthavenmedewerkers heten me. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Luchthavenmedewerkers heten me.

boeg app karaoke

Na de aankomst aan de grens, de gebruikelijke visumprocedure te doorlopen, enkele uren te wachten in een verlaten busterminal waar niemand me kan vertellen wanneer de bus richting Phnom Penh exact arriveert, bevind ik me uiteindelijk toch in de gewenste bus.

Indien er hout gesprokkeld werd, worden avonden afgesloten met een kampvuur op het strand. De regen valt met bakken uit de lucht… Niemand van ons is voorzien voor dit strontweer: Na een snelle oversteek van ongeveer een uur zet ik voet aan wal op Koh Rong Sanloem.

Na een Thaise maand vol gefeest is de tijd aangebroken om even te bezuinigen en te relaxen in de zon. De eerste halte van mijn Cambodjaanse verhaal is de hoofdstad Phnom Penh.

Hiernaast kuieren we wat rond op verschillende marktjes die in Delhi in overvloed aanwezig zijn. De muziekprogrammator — als die er al bestaat — heeft totaal geen idee omtrent een opbouw in zijn programma, dat is duidelijk. Ondertussen verblijven we hier twee dagen.

De zon schijnt hard en de lucht is droog. Shambhala in Your Heart Festival is een tiendaags festivalletje dat georganiseerd wordt door een nest oudere Japanese hippies.

Ik heb nog nooit in mijn leven zo open-minded naar muziek zitten luisteren, een ware belevenis. Het originele plan om slechts een weekje in Thailand te verblijven is echter een beetje uitgelopen dankzij een gezwollen linkervoet die funky kleuren vertoont….

Zonder volgestouwd te zijn met kitsch is dit een mooi gebouw, het zal echter waarschijnlijk snel veranderen in een bladgouden geval die pijn doet aan de ogen, maar smaken verschillen natuurlijk.

Luchthavenmedewerkers heten me. Eenmaal aangekomen in het Arcade Bus Station trek ik onmiddellijk te voet richting de andere kant van Chiang Mai. Ik hoop zo snel mogelijk terug te komen, want ik heb het gevoel dat er de komende jaren enorm veel zal veranderen in het kustgebied — er wordt immers veel gebouwd voor de toeristische sector…. Terwijl de zon langzaam onder gaat, begeef ik me terug richting het centrum van Kampot waar ik aan de oever van de rivier — met een Angkor in de hand, goeie muziek in de oren en een prachtige zonsondergang — nageniet van een verrassend mooie dag.

Per toeval — soms eens willekeurig rechts of links afslaan — ontdek ik het prachtige Secret Lake. Dankzij het spetterende weer wordt het merendeel van onze dagen doorgebracht in de bar van de hostel, ondersteund door getrommel van de regen op het dak. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de.

Meest recente berichten

Normaal ben ik geen fan van dergelijke groepuitstappen met toeristen, maar mijn reisbudget is me dankbaar. Dit is exact waarvoor ik hierheen ben gekomen: Aangezien we het nummer van de man met zijn zelfgemaakte boot zijn vergeten te vragen, zit er niets anders op dan onszelf een weg te banen door de jungle vol rotspartijen, grote doornplanten en dichte begroeiing.

boeg app karaoke

De belangrijkste brug op deze route heeft verschillende verzakkingen door de overstromingen, ook de stenen vanonder de spoorlijn zijn weggespoeld.

Bijna terug… Voor efkes!

De brede straten zijn genummerd volgens het Amerikaanse systeem, de gebouwen zijn vrij recent en het centrum heeft niet zoveel te bieden als Yangon, tenzij je een diehard pagodaliefhebber bent. Het eiland is voornamelijk gekend om zijn beruchte Full Moon Parties, maar dit hele circus laten we met plezier aan ons voorbij gaan.

De zon schijnt hard en de lucht is droog. De hele dag genieten we zorgeloos van de indrukwekkende natuurpracht, het geluid van vallend water, klauterpartijen langs het rotsachtige riviertje en lekker eten. Luchthavenmedewerkers heten me vriendelijk welkom, velen zijn bedekt met kleurpoeder dat op deze speciale dag op talloze plaatsen in India door de lucht wordt geslingerd.

Maar we geraken er, dat is het belangrijkste. Na dertien uur kom ik om 3u30 aan in Phnom Penh. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’.

boeg app karaoke

Een lange rit, maar gelukkig is het voorbijglijdende landschap tussen Sihanoukville en het Thaise Krat net over de grens prachtig om naar te kijken. De dag nadien vertrekken we samen richting Shambhala in Your Heart Festival.

boeg app karaoke

Aangezien ik een grote fan ben van zonsondergangen beslis ik hierna richting Mandalay Hill te fietsen, ten noorden van de stad. Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. Naast de vele dieren in de aangrenzende jungle slangen, apen, padden, ratten… , wonen er ook drie honden en drie geiten in, rond en onder Driftwood.

boeg app karaoke

Luchthavenmedewerkers heten me. De laatste dag wordt niet al wandelend uitgevoerd, maar al tubend op de rivier die de jungle doorkruist.

boeg app karaoke

De drukke dag wordt afgesloten op de Central Market in Phnom Penh, waar ik bij een lekkere noedelsoep afscheid neem van Nik die terug huiswaarts keert.A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. Na het eten van een pikante Myanmarese maaltijd worden we plots overvallen door een intense stijfheid dankzij de vermoeidheid, de vreselijke slaaphouding en de honderden trappen die we gisteren trotseerden. Het blijkt de ideale thuishaven voor een mix van chillen en de omgeving te verkennen.

De zon schijnt hard en de lucht is droog. Na wat te socializen met de bewoners — enkele Belgen en Fransen die daar al twee jaar wonen — en wat te bekomen van onze geslaagde wandeling, dalen we via een steil junglepad af richting de prachtige Sunset Beach om te genieten van de zonsondergang en een heerlijke maaltijd in Huba-Huba.

De wondermooie vallei bestaat uit kleine dorpjes die langs de oever van de Parvatirivier — die een krachtig stromend geluid produceert dat de hele vallei vult — verspreid liggen, uitgestrekte wouden, watervallen, besneeuwde bergtoppen die zich op meer dan meter hoogte bevinden, hot springs en een supervriendelijke bergbevolking.

boeg app karaoke

Aliba, Aj en Elle wachten me op in Delhi. Sightseeing noem ik het. Het is bovendien de eerste Zuid-Oostaziatische stad waar ik geen scooters zie rondrijden — die zijn er verboden sinds omdat de zoon van een belangrijke legergeneraal stierf in een scooterincident.

De voormalige hoofdstad van het Birmese rijk, meer dan duizend jaar terug in de tijd, behoort tot een van de grootste religieuze sites ter wereld.

De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. Normaal is het niet het seizoen voor dergelijke regenval, maar net als overal ter wereld blijkt het klimaat totaal ontregeld… Gelukkig ben ik omringd door fijn gezelschap om de dagen binnen door te brengen.

boeg app karaoke

Eenmaal aangekomen op dit uitgestrekte strand zien we affiches van het feest dat diezelfde avond doorgaat in Good Vibz camp, een tentenkamp op de top van een berg in het midden van de jungle tussen Saracen Bay en Sunset Beach. Aangezien mijn enkel nog een klein beetje extra rust kan gebruiken en ook Puddies lichaam wat vermoeid is, besluiten we twee nachten te boeken in het Sunny Hotel vlakbij het immense paleis.

De volgende stap is Pyin Oo Lwin, een koloniaal hill station dat we met het lokale vervoer bereiken — een omgebouwde pick-up waarvan we de laadbak delen met goedlachse Myanmarezen. Nieuwsgierig en onwetend, zo voelde ik mezelf bij de grensovergang tussen Thailand en Myanmar.

4 thoughts on “Boeg app karaoke

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *