Boeg app jakarta

boeg app jakarta

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting. De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur.

Bewonder vijf Indonesische eilanden

Dus zou ik heel graag de naam van dat orkest weten die dat spelen. Het zou een schande zijn dat Radio Minerva verdwijnt. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl.

En ook hoort men terug veel vergeten songs. Waarvoor hartelijke dank voor deze heerlijke dag voor mij. Doe aub verder hoe dan ook.

Bewonder vijf Indonesische eilanden | TravelBird

Ik volg Radio Minerva sinds samen met de toenmalige radio Zuiderlicht. Hello, I'm presently in Luanda in Angola and are enjoying your station which is probably one of the best radio stations I ever listened to. Bedankt voor je tof programma grtz m en v. We hopen dat het ook nog mogelijk is na December.

Gastenboek

Bedankt voor de prachtige muziek die jullie iedere dag weer voor ons brengen!!!! Groetjes uit La Nucia.

boeg app jakarta

De radio thuis en later in het tehuis in Sint-Pauwels stond altijd op Radio Minerva. Booker T op Radio Minerva!

boeg app jakarta

Best wishes to everyone at Radio Minerva. Hallo radio Minerva groetjes vanuit de Champagnestreek in Frankrijk, genietend van een glaasje wijn en 29 graden luisteren wij ook hier naar Radio Minerva, doe zo voort. Als Minerva de grootste vrije zender is van Vlaanderen dan moet men er met zijn fikken afblijven!

boeg app jakarta

Dank aan allen die zorgen dat het zo goed overkomt via streaming. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur. Of worden zij niet meer geteld?

Met deze mijn uiterste waardering voor Swa Theuns? Toch een kleine rechtzetting bij deze. Met mijn echtgenote echt genoten van recente popcorn uitzending.

Er zijn geen seizoenen en geen zekerheden meer! Geen zendvergunning voor Minerva meer? We zijn beiden slecht ter been en nu willen ze nog onze toffe radio afpakken!

boeg app jakarta

Ik woon in Blankenberge en ben 36 jaar!!! Fantastische live-uitzendingen, echtgenoot Leo De Vlieger beet de spits af om 08u in een toen nog 'koele' caravan. Radio Minerva moet blijven bestaan. Moderne muziekzenders en af en toe nostalgische oude liedjes op Minerva meer moet dat niet zijn.

Er liggen er zeker nog een aantal voor de boeg. Proficiat met uw prachtige muziekkeuze deze zondagmorgen!

boeg app jakarta

Wij zitten momenteel in Rosas Spanje en zijn ook hier trouwe luisteraars, nu viel ik bijna van mijne stoel toen ik de stem van Wilfried terug hoorde, wat fijn man dat je terug bent, want begreep niet goed waarom je verdwenen was, zal zeker de reden ervan gemist hebben, hopelijk niet ziek geweest! Kan ik de titel hiervan vernemen?

boeg app jakarta

Ik denk dat het veel luisteraars plezier zou doen als we de playlist titel - uitvoerder- jaartal op de website zouden vinden. Een leuke verrassing dat mijn zus mij bezorgd heeft.Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur.

Zo leuk de dag te beginnen met Minerva. Zeker 8 van de 10 gedraaide platen waren Vlaams in die tijd. Zou ik graag kopen met zelfs nog een extra voor Radio Minerva, dat hebben jullie verdiend.

Ongelofelijk, de mix van oude klassiekers, geen hedendaagse ingeblikte muziek, ga zo door Minerva! Was een heel aangename avond, we hebben echt genoten van het toneelstuk van het Echt Antwaarps teater, dank mensen van Minerva om het te organiseren.

Ik vraag U vriendelijk: Ik had voor vanavond gelijk een verzoeknummer aangevraagd maar dat is helaas niet gedraaid.

De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting. Een zender die nog echt met muziek bezig is en dan dat ook nog met een warm gevoel kan overbrengen. Zoals nu op de zaterdagavond.

Goede Morge, welke Artist is van diese Text: Blij dat ik dit te weten ben gekomen dank je wel Jan. Ik moet mij dringend nog eens lid maken.

Reactie op bericht van Janique Pauwels van zondag 3 november: Ik kan me geen dag inbeelden zonder jullie gemoedelijke uitzendingen. Normally I am at an age where I like Frank Sinatra, Elvis Presley, Doris Day, Pat Boone etc but yesterday afternoon or early evening you played one pop song that must have been form this century.

boeg app jakarta

Hoezeer de opvolgers ook hun best doen, het zal niet meer hetzelfde zijn. Ik had net telefoon en miste de toelichting achteraf. Hallo radio Minerva teamleden, wat een heerlijke ontdekking toen ik enkele jaren geleden jullie muziek terug ontdekte op Minerva. Doe zo voor mannen!!!!

boeg app jakarta

1 thoughts on “Boeg app jakarta

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *