Boeg app honey

boeg app honey

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. Wanneer je praat, Herhaal je alleen wat je al weet. Maar als je luistert, Zou je iets nieuws kunnen leren. Dalai Lama * Volg je hart want dat klopt. Bridgestone Europe (BSEU) is a key regional subsidiary of Tokyo-based Bridgestone Corporation, the world’s largest manufacturer of tyres and other rubber products.

Daarom hebben we sinds kort een 2de stream aangezet van Minerva via poort 80, hier kan u zonder onderbrekingen luisteren.

boeg app honey

De Feldberg is meter hoog boven de zeespiegel. Wat is er leuker dan swingend door het leven te gaan met goeie muziek en elke dag opnieuw.

boeg app honey

In de jaren 50 had "Studio Kortrijk" op de zaterdagmiddag een verzoekprogramma met Elza van Herzeele ik was in die tijd 11 jaar en luisterde altijd vanuit Rotterdam naar de gewestelijke zender op meter. Dalai Lama * Volg je hart want dat klopt. De beste groeten aan alle Minerva medewerkers, en dank voor de mooie muziek de klok rond.

Muziek die doet wegdromen, af en toe ook pijn doet wegens die mooie herinneringen. Da pakken ze ne Antwerpeneer die naar 'de Limburg' is vertrokken toch nie af! Door een klant van ons belgen-restaurant in Benidorm ben ik op jullie zender attent geworden.

boeg app honey

Als nieuwe bewoner van Linker Oever beluister ik de ganse dag jullie radio. Mijn papa is een trouwe luisteraar van jullie! Radio Minerva mag niet verdwijnen!

Wie geeft dit advies? Ik zou het fijn vinden als Bobby Prins af en toe voorbij kan komen.

boeg app honey

Wow, wat een vrouw! Radio Minerva is de link met de koekenstad die ons gebleven is en daarom mag deze zender niet verdwijnen.

Het is echter heel goed mogelijk dat deze beelden als een vonk fungeren en een brand doen ontstaan. Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Toevalligheid zou ik zeggen. Hallo Allemaal, Zaterdag jl.

lighthouse – columns, nieuws, fotografie

Ik ontdekte de zender per toeval en dit is de beste zender die ik ooit gehoort heb! Ga te biecht bij de Nederlandse bevolking.

Als het om echt contact gaat, dan is de frequentie niet belangrijk.

boeg app honey

Een winterdip of moeilijk momentje? Is dit exemplarisch voor de rest? Goede raad is duur. Wanneer je praat, Herhaal je alleen wat je al weet.

Radio Minerva - fm 98 Antwerpen

Is radicaal maar zeer effectief. Radio Minerva moet zeker blijven bestaan.

boeg app honey

Als een storm met windkracht tien waait het plascontract door Nederland. Wat een wereld van verschil.

About Bridgestone

Van Rijn stelt ons niet gerust. Ontneem haar dit laatste plezier niet! De hypotheek is nog steeds niet afgelost, Ingrid staat in de rij bij de Lidl.

boeg app honey

Je communiceert op een ander niveau. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. De Nieuwe Haven leek een onneembare vesting. Beste Liedjes van alle zenders in vlaanderen.

Gastenboek

Hmmm…het is wel aan de prijs: Achter mijn huisnummer staat beslist een kruisje. De desbetreffende Jumbo ligt in een wijk waar de Islam domineert. In het diepe zuiden — de delta van de Mississippi — daar lijkt de tijd stil te staan.

Na circa 31 jaar niet meer in Belgie te wonen is het voor ons aangenaam weer wat op te vangen van het geboorte land. Maar als je luistert, Zou je iets nieuws kunnen leren.

boeg app honey

Nog voordat de eerste hap is genomen, wordt het Indisch pasteitje aan een keurende blik onderworpen. Waarom laat God pijn en verdriet toe?Bridgestone Europe (BSEU) is a key regional subsidiary of Tokyo-based Bridgestone Corporation, the world’s largest manufacturer of tyres and other rubber products.

Hoe roei je dit kwaad met wortel en al uit? Minerva is TOP; Daar kom ik voor op straat als ze de licentie niet krijgen. Het is echter geen incident maar schering en inslag. Waar de militaire top zich onzichtbaar kan maken, is dat niet het geval voor de minister van defensie Hennis-Plasschaert.

1 thoughts on “Boeg app honey

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *