Boeg app crash

boeg app crash

ACTUEEL. Voor het allerlaatste algemene nieuws – KLIK AFBEELDING. Hier wordt actueel, kortstondig nieuws geplaatst, betreffende de specifieke en algemene. De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur. Berichten over clubdentist.com geschreven door jandewandelaar. Deze rubriek gaat over kometen: de 'ijzige stofballen' die in langgerekte banen om de zon draaien en bij nadering ervan voor een deel verdampen en een lange staart.

Paniek van 1837

Nog even snel naar onze nationale trots, de AEX-index. Dit is het signaal om de omhoog gerichte positie af te breken, een draai in de koersrichting zal volgen zodra golf 5 compleet is.

In het Nederlands spreekt men meestal van de crisisjaren. We mogen dit scenario dus absoluut niet uitsluiten, de bodem kan bij A geplaatst zijn waarna weer een stijging omhoog gaat plaats vinden die nog lang niet gereed is. Op WikipediA lezen we onder andere het volgende over die tijd: Hieronder even een paar grafieken waar ik gister avond niet meer aan toe kwam.

Perser - nyt, brugt og leje på clubdentist.com

Hier wordt actueel, kortstondig nieuws geplaatst, betreffende de specifieke en algemene. Het groene vlak geeft de gap weer die er ligt tussen de slotkoers van de voorgaande dag en de openingskoers van de erop volgende dag, waarbij de gap in de erop volgende periode niet geheel werd gesloten.

boeg app crash

Hieronder even een daggrafiek met daarin squares die uitgezet zijn met als basis de daling vanuit naar de bodem in Vorig jaar gaf deze lijn de start aan van een behoorlijke daling, wat natuurlijk geen garantie is voor dit jaar, maar even alert zijn begin komende week kan geen kwaad lijkt mij.

De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer.

Als eerste ziet u hieronder in grafiek 1 van de Bitcoin met de bekende week en maand boxen erin, en de swingfile met toppen en bodems. Ik plaats hieronder even een compositie van vier tijd -frames, wanneer u er op klikt opent dit beeldschermvullend.

Ook Reagan werd niet ontzien. Wat mij als eerste opvalt in deze lijst, is dat er 8 presidenten zijn overleden tijdens uitoefen van hun functie -werk-, een gevaarlijk jobje dus ;). De rechthoeken in de lichtblauwe kleur zijn maand -boxes en in de grijze kleur zijn week - boxes.

boeg app crash

Voor het allerlaatste algemene nieuws – KLIK AFBEELDING. De twee bruine lijnen rechts in de grafiek zijn Jenkins True Trendlines Gann waar ik ook al eens wat over geschreven heb; deze vormen nu een driehoek. Een verassende uitkomst, en iets wat u niet over het hoofd mag zien! Det er under 10,- per stk! Bovenstaande grafieken zij bij tot en met afgelopen maandag.

Verder quote uit zijn column: De medianline is groen weergegeven.ACTUEEL.

Dag grafieken van de AEX

En gelukkig komen knappe koppen ons darbij te hulp. Laten we de Russell er ook eens even bij pakken, een belangrijke en goed op te handelen index. Dan wilt u wellicht dat schilderij kwijt wanneer u er iets voor terug krijgt met dezelfde waarde. Ik heb er even door mijn indicator automatisch Gann lijnen in laten tekenen.

boeg app crash

De uitleg was destijds veel uitgebreider, maar ik hou het even kort vandaag. Kijk eens naar vorige zijwaartse trends in deze indicator. De swingfile geeft een mogelijke top aan via de hoofdletters T.

Wat u hier niet bij ziet weergegeven, is de amplitude van elke cyclus apart, zodat u de -kracht- van een bepaalde cyclus kan herkennen. In de update van 2-Augustus wees ik u op de datum Augustus, een mid-seasonal-date. De set is een kopie van de set gestart in Februari zie blauwe pijlen. Bovenstaande MurreyMath grafiek is een daags frame.

boeg app crash

De koers en de Cloud grafiek lijnen volgend had je dus -wanneer je behoudend tewerk gaat- ingestapt rond de en de neklijn scherp in de gaten gehouden. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur. In een blauwe kleur ziet u toegevoegd de MA lijn. U krijgt dan al een signaal op Donderdag 4-Augustus.

Wanneer u in de tussentijd lekker doorwerkt.. De wolk ligt altijd vooruit in de grafiek voorbij de laatste koers dus en je ziet zo'n wolk dan ook liggen in de -toekomst- en je ziet 'm rond die neklijn..

boeg app crash

De bliksem heeft hier de laatste maanden stevig ingeslagen, en het gaat maar door.. Deze rubriek gaat over kometen: de 'ijzige stofballen' die in langgerekte banen om de zon draaien en bij nadering ervan voor een deel verdampen en een lange staart. Aan de rest van die grafiek was ik niet toegekomen afgelopen weekend.

boeg app crash

Er is op mijn website door de stukjes heen veel te lezen over cycli en patronen, maar op de landingspagina van mijn website staan onder andere ook de volgende links: U ziet deze telling in grafiek 5 hieronder. Laten we wat uitzoomen op de koers grafiek.

boeg app crash

Ik sluit af met de logaritmische grafiek -weergave van Goud. We zien dit niet bevestigd in de Nasdaq Maar geloof niet deze gek, elke gek z'n gebrek moet u maar denken ; Grafiek 1: Logisch dus dat de Dow Jones grafiek stijgt wanneer die wordt afgezet tegen een steeds minder waard wordende Dollar.

boeg app crash

Deze specialist legt uit hoe hij hiertoe komt op zijn blog, bereikbaar via de volgende link: We gaan het meemaken. De start hiervan ziet u in Juni, en u ziet ook hoe mooi deze steun gaf begin Juli op de graden lijn.

Als eerste even een grafiek met als startpunt de bodem in , de top in en de volgende bodem in Zo waren voor Gann de getallen 2 en van dezelfde waarde; via gematria bekeken. Een cyclus is een zich steeds herhalend patroon. Het herstel lijkt heel wat, maar we kunnen ook bedenken dat het de koers in vijf dagen tijd niet gelukt is om de daling van de Vrijdag er aan voorafgaande weer in te lopen.

Een ander ziet weer een min of meer zijwaarts koersverloop over de laatste maanden. Bij verdere daling mogen we steun verwachten van de blauwe Kijun lijn.

boeg app crash

3 thoughts on “Boeg app crash

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *